Samenkomst middels Skype

Samen komen middels Skype. Door de geldende corona maatregelen, waaronder de avondklok, is het op dit moment moeilijk om samen te komen. Het is daarom ook moeilijk om bij elkaar te komen rondom de Bijbel. Om die reden is er voor Advocaal een digitaal contactpunt middels Skype opgezet. Iedereen die belangstelling heeft, kan daaraan meedoen.

Contact maken

Door de volgende link te plakken in de adresbalk van uw browser, komt u, als alles goed gaat, terecht in die skype-vergadering: https://join.skype.com/eTedMfGLPAhU.

U kunt ook klikken op de hieronder staande button. Dat is misschien gemakkelijker en u krijgt zeer waarschijnlijk hetzelfde resultaat.


Maak contact

Skype nodig?

Om aan te kunnen sluiten hebt u natuurlijk wel Skype nodig op uw computer. Skype is gratis te downloaden van het internet. Door op onderstaande button te klikken komt u op een website, waar dit mogelijk is. Ook vindt u daar een handleiding voor één en ander.


Download Skype

Tijden en gelegenheden

In de kolom aan de rechterkant van uw scherm vindt u de agenda. Daarin staan tijden en onderwerpen vermeld. Voor de duidelijkheid staat er ook bij in welke plaats deze studie normaal gesproken plaatsvond.

Welkom

Maar omdat het niet gaat over privé aangelegenheden, kunt u altijd inloggen als u zin en belangstelling heeft. Iedereen is welkom. De vergadering wordt een kwartier voor aanvangstijd opengezet. Dan heeft u nog even tijd om te zien of het allemaal werkt en goed gaat. Wilt u wel de microfoon van Skype aan uw kant uitzetten, zodat we niet allemaal door elkaar heen gaan praten? Heeft u een vraag voor Ad, dat kan altijd. Dan kunt u gewoon uw microfoontje weer even aanzetten.

Spreektijd

De spreektijd is ongeveer een uur. Dat is lang genoeg voor de hoorders en voor de spreker. Het is toch een ander soort medium. Hoewel we er wel blij mee zijn dat we zo nog enig contact hebben en het Woord van God kunnen openen.

Wel een beetje kaal

Het blijft een beetje vreemd, zo op afstand. En het is een kaal gevoel als Skype weer uitgaat. Het blijft behelpen. Maar ja, beter iets dan niets, niet waar?

 

Samenkomst middels Skype

Het is mijn bedoeling en ook die van mijn man Ad Leeuwenhage, om met deze website de Naam van onze Heiland, de Here Jezus Christus, groot te maken en u aan te zetten tot nadenken over het Woord van God, de Bijbel.